TOMANIČ "VULKANIZERSTVO"

Pozdravljeni in dobrodošli


Strateška usmeritev podjetja je tako malo - kot tudi velikoserijska proizvodnja visoke kakovosti in kvalitete. Svojim kupcem želimo postati strateški dobavitelj »A« kvalitete in celo partner. Želimo biti tudi razvojni partner pri osvajanju novih izdelkov pri kupcih tako doma kot v ostalih državah evropske skupnosti.

V vseh letih delovanja nam je uspelo vsled visoke kvalitete in konkurenčnosti cen postati kot »A« dobavitelj gumi izdelkov za avtomobilsko, vodovodno in sanitarno industrijo. Izdelke izdelujemo na zelo kvalitetnih in produktivnih brizgalnih strojih, obdelava pa poteka z zamrzovanjem s tekočim dušikom. Kontrola izdelkov je individualna in zato 100%.

Dolgoročno je cilj postati partner našim zvestim kupcem in dobaviteljem surovin, orodij in drugih polizdelkov. Naše značilnosti so velika tržna in razvojna podpora strankam, hitra prilagodljivost proizvodnje in odzivnost z dobavami na zahteve strank za poljubne velikosti serij. Kupcem hočemo biti prednostni dobavitelj, ki je strankam razpoznaven po zadovoljevanju in preseganju njihovih zahtev kakovosti ter poslovni odličnosti.

Naši dejavniki razvoja so globalizacija poslovanja in visoko usposobljeni zaposleni, ki z ustvarjalnim sodelovanjem, podjetniškim duhom in visoko osveščenostjo o kakovosti obvladujejo spremembe za uresničevanje skupnih vrednot: navduševanje strank, spoštovanje posameznika, sodelovanje, zavzetost, odločnost, inovativnost in učenje.

Vreme